Blog - Kickstart

Kickstart

2012. február 10., 16:27

Kvantum ugrással indultunk el! 15 izgalmasabbnál izgalmasabb projekt az oldalunkon a civilek jobbító kezdeményezéseitől, a művészek kreatív projektjein át a kalandjátékokig. Megérte az elmúlt egyhónapos feszített várakozás.

Tekintsük át mi minden történt a teaser időszakban. Márcsak azért is, mert nekünk sem volt szusszanásnyi időnk sem az összegzésre.

2 hónapja tettük nyilvánossá munkálkodásunkat Facebook oldalunk elindításával, melyen rajongóink száma a napok elteltével exponenciálisan nőtt, jelenleg majd 800 lelkes barátunk van. Kutattunk, hogy minél több információt oszthassunk meg veletek a közösségi finanszírozás kapcsán, mert szívügyünk, hogy megismerjétek, megértsétek és megszeressétek ezt a modellt. Ennek eredményeként született meg egy tanulmány, egy video, több aktuális cikk megosztása a témában, és a fejtágítás mellett a szórakoztatásra is jutott idő.

Aztán eljött a sajtótájékoztatónk ideje január 17-én, mely dátumának közzétételével úgy tűnik, “belehajszoltuk” konkurenciánkat a kezdésbe. Sikerült is meglovagolniuk kommunikációnkat, bár a legtöbbet mégiscsak rólunk lehetett hallani, olyan sajtóorgánumokban, mint a Kreatív, ahol majd két hétig fent volt bemutatkozó videónk, az Origo, akik már több cikket is lehoztak rólunk. A kissé pesszimista Index, de a sort hosszan folytatható a MohaOnline-nal, a Népszabadsággal, BBJ-lel, stb. és olyan szereplésekkel, mint a Tilos rádiós interjú.

A számok is magukért beszélnek:

  • 41 projektkiírói megkeresés
  • 10323 egyedi látogató az oldalon
  • 3 perc átlagosan eltöltött idő az oldalon

Ezek várhatóan mostantól többszörösükre rúgnak majd.

7 népszerű kulturális szervezettel kötöttünk kurátori megállapodást a porjektkiíróinkat segítendő, és egy kultúrágazatokon átívelő összefogás és párbeszéd elindítását célozva.

...és ez még csak a Kezdet! A java most jön! Bízunk benne, hogy mindenki talál számára érdekes és megkapó projektet az oldalon, mely sikerességében örömmel vállal részt. Mostantól érdemes minket méginkább követni, hiszen az oldal tartalma folyamatosan bővül. Iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessetek a történésekről.  És persze játszatok!

Hajrá Mindenki!

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.