Ex visszaszerzése – hogyan szerezzem vissza

Amikor megtörténik a szakítás, az fájdalmas és folyamatosan az jár a fejedbe, hogyan szerezzem vissza a pasim, hogyan szerezzem vissza a férjem, vagy hogyan szerezzem vissza a barátnőm / feleségem.
A jó hír, hogy az ex visszaszerzése nem lehetetlen, de időigényes folyamat. Most néhány alapelvet fogok megmutatni, amely segít elindulni a hogyan szerezzem vissza az exem úton.

 

Ex visszaszerzése 1. lépés: Tisztázni kell a szakítás okait

Nem feltétlenül az az érdekes, hogy melyik fél és miért mondta ki a szakítást, hanem az a folyamat, ami elvezetett odáig. Egy párkapcsolat vagy házasság nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre. Emögött mindig vannak kicsinek, aprónak tűnő okok. Lehet, ezeknek hogy nem is tulajdonítunk nagy jelentőséget, de aztán ezek egyre csak gyűlnek, és a végén a szakításhoz vezetnek. Az ex visszaszerzés folyamatában érdemes az okokat tisztázni és hogyan lehet rajtuk javítani.

Ex visszaszerzése 2. lépés: Biztosan vissza akarod szerezni?

Hogyan szerezzem vissza, ha elhagyott? Ez a kérdés. De előtte gondold át, hogy valóban ezt akarod? Valóban érdemes visszaszerezni a volt párod? Nem csak azért szeretnéd, hogy legyen valaki melletted? Mert akkor nincs értelme. Nincs értelme az ex visszaszerzésnek, ha bántalmazás volt a kapcsolatban.

 

Ex visszaszerzése 3. lépés: Hagyjuk a múltat

A múlt elmúlt, változtatni nem lehet rajta. Akkor miért kéne vele foglalkoznod? A múltban elkövetett hibákat felejtsd e, és pozitívan tekints a jövőre. A párkapcsolatban elkövetett hibákat is el kell felejteni. Zárd le a múltat. Csak akkor lehet továbblépni az ex visszaszerzése témájában, ha magad mögött hagyod a múltat.

 

Ex visszaszerzés 4. lépés: Légy magabiztos

Ne légy kétségbeesett, mert akkor az ex visszaszerzése nem fog sikerülni. Ez inkább szánalmat fog kiváltani exedből. Ő egy magabiztos embert szeretne, nem pedig olyat, aki nem tudja mit szeretne, és magába van zuhanva. Tehát a feladatod, ha szeretnéd exed visszaszerezni, akkor indulj el a magabiztosság útján!

 

Remélem segítettek neked ezek a tippek az ex visszavonzása témájában. Ha szeretnél erről több információt kapni, akkor elérhető a Kapcsolat 2.0 Megoldáscsomag, amely segítség az ex visszaszerzése során.