Egyedi grafikával ellátott, szitanyomott ruha

Divat
 • 4 000 Ft
  114 000 Ft
 • 4%
 • Lezárult

Projekt kitaláló

Sára Petra
^^ Budapesten tanuló, hamarosan diplomázó leányzó.
Projekt képe
 • Projekt
  leírás
 • Frissítések
  (1)
 • Támogatók
  (2)
 • Hozzászólások
  (0)

Kedves Támogató / Nézelődő!

Diplomamunkám része saját alkotásaim egyedi világának kialakítása, arculatának megtervezése. Ennek életrehívásához, az önálló megvalósításhoz eszközökre van szükségem, így ezek beszerzéséhez kérem támogatásotokat.


Karaktervilágom még nem teljesen kiforrott, folyamatosan érik, így a mellékelt grafikák illusztrációk. Elsősorban az állatvilág természetes szépségéből és sokszínűségéből merítek ihletet. Karaktereim megalkotásánál a természet tökéletes formáit ötvözném saját fantáziavilágommal, így létrehozva egy egyedi világot. Öko tudatos alkotók munkái is inspirálnak (Manu Art, Musu, VAkondgyár).


Szeretem a puhább, természetes anyagokat - textil, pamut, vászon - melyek a szitázás szempontjából is jól kezelhetők.

 

 

A szita technika azért áll közel szívemhez, mert már egy kezdő felszerelés is jól használható otthon. Saját kezű alkotáshoz ez nagyon jól jön, be lehet zárkózni és elmerülni az alkotás örömében, jólesően elfáradni a tevékenységben, majd látni a végeredményt, főleg másokon.

Kísérletezem saját technika kifejlesztésén is a stencil és szita ötvözetéséből.

A ruhatervezés felé is kalandozom. Szeretem megbolygatni a ruhák szimmetriáját, tetszik, ha ha kicsit "tákolt" hatásuk van.

 

Abban bízom, hogy egyedi, kézzel készített ruháim olyan örömet okoznak majd viselőinek, melyben én részesülök készítésük közben. Arra invitállak, hogy még ha közvetetten is, de vegyél részt az alkotási folyamatban.

Egy kezdő eszköz csomag beszerzésében kérem segítségete, mely vegyszerekből, szitafestékből, szitabefogó karból és egy varrógépből áll.