Napraforgók

Esemény
 • 3 000 Ft
  759 000 Ft
 • 0%
 • Lezárult

Projekt kitaláló

Karácsony Tamás

Karácsony Tamás

privát üzenet küldése
Szellemi szabadiskola gyermekeknek, Szennában-körzetében-. Közösen kitalálni,közösen megszervezni,közösen létrehozni,közösen örülni gyermekeinkkel, akik tovább élik a minket követő időt. Most, hogy három gyermekes családapa vagyok, fő feladatnak tartom,hogy olyan körülményt teremtsünk gyermekeinknek,ami érzelmi és kulturális alap számukra. Ők induljanak neki a világnak az általunk adható lehető legjobb útravalóval. Várom támogatásukat! Barátsággal: Karácsony Tamás -ötletgazda-
 • Projekt
  leírás
 • Frissítések
  (0)
 • Támogatók
  (1)
 • Hozzászólások
  (0)

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Ahol élek,Szenna és az azt körülölelő négy falu /Kaposszerdahely,Patca,Zselickisfalud és Szilvásszentmárton/ a zselicség határán fekszik Somogy megyében.A térség az ország elmaradott régiójához tartozik úgy gazdaságilag,mint kulturálisan.Hiszem,hogy innovatív szemlélettel a helyzet megváltoztatható.Ez a vágy motíválta a projektet.

Május,június,szeptember,október,november és december hónapokban havi egy alkalommal rendezzük meg előadásainkat.Játékos- az iskolaitól kötetlenebb- keretek között találkozhatnak a gyermekek a témák legjobb előadóival.Az előadások a gyermekek érdeklődési körét,érzelmi,intellektuális sajátosságait,tudásszintjét figgyelembe véve kerülnek kialakításra.Az előadásoknak a művelődési ház, a falumúzeum,családok portái,szőlőhegyi terciák adnak otthont a rendezvény jellegétől függően.

 

2012.május 5-én,18.30 órakor:" CSILLAGOK,CSILLAGOK..." Csillagnéző túra Kerényi Lilla csillagásszal./Előadás és teleszkopós megfigyelés./

2012.június 22-én 17 órakor:"AZ Ó SZÖVETSÉG ÉS ÚJ SZÖVETSÉG"Mit üzen a biblia a gyermekeknek? E.a:Nyéky Kálmán atya,plébános. 

2012.szeptember 28-án,15 órakor:" SZÍNHÁZ A KULISSZÁK FELŐL  "Látogatás a Csíky Gergely Színházban Karácsony Tamással, a színház művészével.Egy előadás megtekintése,utána színházbejárás.   

2012.október 27-én 14 órakor:"AZ ŐSZI ERDŐ" Barangolás a ropolyi erdőben.Túravezető,Juhász Magdolna muzeológus-természettudós. 

2012.november 24-én 14 órakor " A ZENE MINDENKIÉ " Látogatás a pécsi Martyn Ferenc Művészeti Szabadiskolában.Csoportos kreatív zenei gyakorlatok,ismerkedés a muzsika rejtelmeivel.Programvezető Rónaszéki Mónika zenepedagógus,az iskola tanszékvezetője. 

2012.december 20-án 16 órakor: " SZENT KARÁCSONY ÉJJEL " az előadásokon résztvevő gyermekek műsora  Szenna és minden érdeklődő számára.A műsor létrjöttét segítik a Kaposvári Csiky Gergely Színház művészei/Horváth Zita,Kalmár Tamás,Lugosi György,Karácsony Tamás/.