• 0 Ft
  2 530 000 Ft
 • 0%
 • Lezárult

Projekt kitaláló

Lelemény Képességfejlesztő Alapítvány

Lelemény Képességfejlesztő Alapítvány

privát üzenet küldése
A Lelemény Képességfejlesztő Alapítvány fő tevékenysége – az Alapító Okirattal összhangban - a problémamegoldó gondolkodást fejlesztő, a kreativitást fokozó tanfolyamok, képzések és tanácsadások szervezése, elősegítése, támogatása és megvalósítása, ép és fogyatékos személyek körében egyaránt. Az Alapítvány közhasznú szervezet, mely 2004-ben jött létre. Kezelő szerve a kuratórium, melynek személyi összetétele az alapítás óta változatlan.
Projekt képe
 • Projekt
  leírás
 • Frissítések
  (0)
 • Támogatók
  (0)
 • Hozzászólások
  (0)

„Darabokra törtek az órák, az idő kicsorbult. Órák és percek darabjai hullnak szét. Természeti katasztrófa történt, baleset, vagy szándékos rongálás - senki sem tudja.”

A Törött Órák egy izgalmas nyomozás, melynek során ki kell derítened, hogy ki és miért törte el az órákat, és hogy hogyan indíthatók újra. Játékra hívunk - ami nem játék: átélheted a valós és a fiktív világ határainak összemosódását.

Négy héten keresztül versenyezhetsz a fődíjért. A díj azé lesz, aki megfejti a rejtélyt, és a legtöbb percet szabadítja fel és gyűjti össze. Kaland és kihívás - amihez a kreativitásodra és a logikádra éppúgy szükség lesz, mint az intuíciódra, az elmélyült gondolkodásodra és az empátiádra.

A percek gyűjtését a játék weblapján olvasható feladatok megoldásával kezdheted el. A feladatok egy részét otthon is megoldhatod, de lehetséges, hogy a megoldáshoz vezető út bejárásához a valóságban is útra kell kelned…

 

Azért találtuk ki a Törött Órák című alternatív valóság játékot, hogy ezen keresztül hívjuk fel a figyelmet a kreatív gondolkodás valamint az együttműködés és a tolerancia fontosságára. Célunk, hogy a játékosok a valóság határainak elmosódását átélve, izgalmas feladványokat megoldva felfedezzék a kötöttségek nélküli gondolkodás erejét, a fantázia hatalmát.

A Törött Órák több mint egy online játék, mert itt a virtuális térben megszületett ötleteket a valóságban is meg kell valósítani, ki is kell próbálni. A képzelet, a fantázia, az intuíció játéka – de a gyakorlati találékonyság, a mindennapi ötletesség versenye is. „Ha meg tudod álmodni, meg tudod csinálni.” (Walt Disney)

A befolyó összegből finanszíroznánk a játék tervezői, informatikai költségeit, a szükséges kellékeket, illusztrációs anyagokat és díjakat. Ezen kívül a tervezésben és kivitelezésben részt vevő munkatársak díjazását valamint kommunikációs kampányunkat. Kérjük támogasd és légy részese ennek az egyedi élménynek.