BringaIndex

Technológia
 • 31 500 Ft
  696 000 Ft
 • 5%
 • Lezárult

Projekt kitaláló

Ági
Projekt képe
 • Projekt
  leírás
 • Frissítések
  (0)
 • Támogatók
  (7)
 • Hozzászólások
  (0)

A projektről

A projekt célja egy olyan egyedi indexelő karperec megalkotása, amellyel a kerékpározók egyszerűen tudnának éjjel és egyéb gyenge látási viszonyok közben fényjelzéssel indexelni úgy, hogy az arra haladó autósok, bringások jól lássák az indexelő karperec viselőjének kanyarodási szándékát.

karperec

A karperecről

Egyszerűen a csuklóra húzható, nem teljesen vízálló, de az esőt, verejtéket viselő karperec, amelyet bringázás közben könnyen be lehet kapcsolni, miután 30mp-en át minden irányból jól láthatóan villog. Ennyi idő alatt kell a kart irányjelzés céljából oldalra nyújtani. Anyaga rugalmas szilikon, tapintása kellemes. Gyermekek, felnőttek, nők és férfiak számára eltérő színekben más méretű kivitelt tervezünk. Egyéb koncepcók is születtek, amelyek a későbbi nagyobb számú gyártás esetén mind megjelenhetnek a boltokban.

karperec

Használat

Az egyik kormányt elengedve egy határozott ökölrázástól kapcsolódik be az index, amely aztán magától elalszik.

A gyártásról

Meg kell keresnünk a megfelelő szakembereket, akik a gumi elemek öntését, mások a LED-ek és kapcsolók forrasztgatását, valamint az eszköz összeállítását és csomagolását el tudják végezni. Az árkalkulációt konkrét árajánlatok alapján állítottuk össze. Az első 50db index elkészítéséhez gyűjtünk támogatásokat. A későbbiekben 50db-ként tudjuk legyártani a terméket.

Fejlesztési lehetőségek

A későbbiekben egyéb kivitelű indexeket tervezünk. Más anyagokból, elegánsabb kivitelben, amely hasonlít klasszikus órákhoz, talán ékszerekhez. A gyermekek számára mesefigurás kivitelt is készítenénk. Ruházatba illeszthető, pl. kesztyűbe


Magunkról

Egy sporteszközgyártásban tökéletesen kezdő család vagyunk. Gyermekeinkkel sokat bicajozunk. Szeretnénk saját fiaink biztonságát növelni a városi kerékpározás során, s ha ezt az ötletünket egy ilyen projekttel meg tudjuk valósítani, úgy persze mások is élvezhetik majd eredményét.