A legjobb INDIE webrádió mobilon!

Zene
 • 0 Ft
  633 000 Ft
 • 0%
 • Lezárult

Projekt kitaláló

Almási Norbert

Almási Norbert

privát üzenet küldése
Projekt képe
 • Projekt
  leírás
 • Frissítések
  (0)
 • Támogatók
  (0)
 • Hozzászólások
  (0)

Néhány hónappal ezelőtt határoztuk el, hogy indítunk egy olyan rádiót, amely tényleg komolyan gondolja azt az elcsépelt szlogent, miszerint „nálunk szólnak a legújabb zenék”.  Az angolszász indie és alternatív rock szeretete vezetett oda minket, hogy elindítsuk a Stockholm Syndrome Rádiót – Magyarország első olyan webrádióját, amely az említett zenei irányzatból merítve itthon egyáltalán nem, vagy csak kevésbé ismert zenekarokat és előadókat játszik a nap 24 órájában.

A 15-30 éves korosztályt megcélozva a változatos minőségi zenék mellett két, egyenként kétórás műsorral is színesítjük a közeljövőben programunkat. Ismert zenészeket kértünk fel arra, hogy hallgatóinkat „fülüknél fogva” vezessék a britpop és az alterrock világában, ezzel is dinamikusan növelve a napi 2 000 fős hallgatottságunkat. Célunk, hogy a hazai webrádiók között a leggyorsabb növekedést sikerüljön elérni. 

Nagy sikernek könyveltük el, hogy már ebben az évben az Austin-i SXSW fesztivál beválasztott minket az év legobb Indie és Alternative webrádiói közé.

http://bandkitty.com/events/sxsw2011/charts/#stations

A Stockholm Syndrome az első hazai webrádió, amelynek saját alkalmazása App Store-ban elérhető, így iPhone-on is hallgatható. 

A program, ami ingyenesen letölthető, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy iPhone-on hallgassák a Stockholm Syndrome Rádió-t. 

http://itunes.apple.com/hu/app/stockholm-syndrome-radio-this/id389813285?mt=8

A program a következő funkciókkal rendelkezik: előadó, szám és album cím kijelzés, illetve albumborító megjelenítés. A 3G technológiának köszönhetően így nemcsak otthon, vagy munka közben, helyhez kötve hallgatható az adás, hanem utazás során, buszon, villamoson, de akár a metróban is.

A projekt célja, hogy a meglévő iPhone alkalmazásunkat fejleszteni tudjuk, olyan funkciókkal, mint pl az éppen hallható szám iTunes-ból történő megvásárlása, letöltése a telefonra /ez egyedülálló lenne hazánkban, mivel jelenleg senki nem kínál hasonló funkciót/,Facebook elérés a rajongói oldalhoz, továbbá ezekkel a funkciókkal szeretnénk elkészíteni Android készülékekre is, ezáltal a rádió még több felhasználót érne el, növelve a hallgatók számát, és ezzel is bizonyítva, hogy a webrádiózás 2012-ben, már nem helyhez kötött műfaj, hanem hasonlóan az FM adókhoz, mi is hallgathatóak vagyunk bárhol, bármikor.

A projektben benne van az alkalmazáshoz tartozó marketingtevékenység is, hirdetési felületek vásárlása az alkalmazás megjelenéséről.

Minden egyéb információ a rádióról, és a rádió hallgatása az SHSRADIO.COM címen elérhető.