Súgó

Gyakran ismételt kérdések

A projektkiíróra vonatkozó kérdések

Futtathatok több projektet egyszerre?

Igen, párhuzamosan is vezethetsz projekteket az oldalon.

vissza a tetejére

Törölhetek futó projektet?

Nem, amint megtörtént a feltöltés és elindult a gyűjtés, a projekt nem törölhető az oldalról, sikertelenség esetén sem. Az átláthatóság fontos.

vissza a tetejére

Feltölthetem ugyanazt a projektet még egyszer sikertelen gyűjtés esetén?

Igen, annyiszor próbálkozhatsz, ahányszor szeretnél. Érdemes új kondíciókat megadnod, hogy elérd a célodat.

vissza a tetejére

Együttműködésben dolgozom a projekten több emberrel. Lehetünk mindannyian projektkiírók?

Minden projekt egy bejelentkezett személyhez kapcsolódik, de természetesen fel lehet sorolni a csapat tagjait a leírásban.

vissza a tetejére

Mit ajánlhatok fel viszonzásképp?

A felajánlások kapcsolódjanak szorosan a projektedhez. Kiadvány esetén lehet egy limitált szériás példány, filmes projektnél egy forgatási látogatás stb. A te fantáziádra van bízva, hogy mit találsz ki, mivel tudod a legjobban motiválni a támogatóidat.

vissza a tetejére

Ha a projektem részleteiben megváltozik a gyűjtés közben, hogyan értesítsem a támogatóimat?

Folyamatosan, minden változásról, fejleményről érdemes tájékoztatnod a támogatóidat az oldaladon feltüntetve. A Profilom alatt a Saját projekt menüpontra kattintva egy listát kapsz a projektjeidről. Itt az adott projekt alatt a Frissítések gombra kattintva írhatsz a gyűjtésedet érintő újdonságokról.

vissza a tetejére

Mi az a projekt frissítés?

Bármilyen fejlemény, változás, előrehaladás történik a projekteddel, mindig tudasd a támogatóiddal és látogatóiddal. A Profilom alatt a Saját projekt menüpontra kattintva egy listát kapsz a projektjeidről. Itt az adott projekt alatt a Frissítések gombra kattintva írhatsz a gyűjtésedet érintő újdonságokról.

vissza a tetejére

Miért fontos a projekt frissítés?

Fontos, hogy nyomon tudják követni, miként fejlődik, változik az általuk támogatott ötlet - ez kifejezi, hogy megbecsülöd és tiszteled a bizalmukat, és hogy te is megbízol a támogatóidban.

vissza a tetejére

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a támogatóimmal, hogy megkaphassák a kiválasztott felajánlást?

A támogatók e-mail elérhetőségét a Kezdheted csapata a támogatott rendelkezésére bocsátja, amennyiben a gyűjtés sikeres volt.

vissza a tetejére

Mi a biztosíték arra, hogy nem lopja el valaki az ötletem?

Erre sajnos nem tudunk 100%-os biztosítékot nyújtani, tekintve, hogy a Kezdheted egy nyílt, közösségre alapuló platform. Az üzleti és technikai terved legmélyebb részleteit ne tedd nyilvánossá.

vissza a tetejére