Súgó

Gyakran ismételt kérdések

Médiára vonatkozó kérdések

Képek feltöltése lehetséges? Mekkora Méretben?

Igen. Maximum 2 MB helyed van a saját képgalériádban, illetve minden egyes projekthez ekkora terület áll rendelkezésedre. A következő formátumokat használhatod: JPG, PNG.

vissza a tetejére

Mi az a projekt főkép és miért fontos?

A projekt főkép az a kép, ami a projekt egész ideje alatt mindenhol megjelenik majd. Az oldal látogatói ezt fogják látni a különböző listázásoknál a projekted neve mellett.

vissza a tetejére

Hogyan tudom feltölteni a projekthez kapcsolódó bemutatkozó videómat?

A projektfeltöltési oldalon adhatód meg a videód Vimeo vagy YouTube URL-jét (webcímét) a Projekt média résznél, illetve ugyanitt Prezi bemutatóra mutató URL-t is megadhatsz.

vissza a tetejére

Még nem volt időm elkészíteni a projekt videómat, így is elindulhat a projektem?

Természetesen igen, de a gyűjtésed sikeressége érdekedben jobb, ha minél hamarabb elkészíted. Így az emberek egyszerűbben, könnyebben tájékozódhatnak rólad, az ötletedről és így talán hamarabb is megvalósulhat a projekted.

vissza a tetejére

Nem tudom, hogyan kezdjek hozzá a videómhoz, van ötletetek?

Ha úgy érzed, nincs meg a kellő technikai tudásod egy profi videó elkészítéséhez, ez ne gátoljon. Az is jó, ha csak egyszerűen elmondod az ötleted egy kamerának, a lényeg az, hogy a támogatóid ne egy arctalan projektet támogassanak. Könnyebb azonosulniuk magával az ötlettel is, ha látják az embert mögötte.

vissza a tetejére

Törölhetem a videómat?

Igen, törölheted, és ki is cserélheted a projekt szerkesztésével bármikor, amíg tart a gyűjtés.

vissza a tetejére

Törölhetem a főképet?

Igen, és le is cserélheted, de csak addig, amíg teljesen ki nem töltöd a projektfeltöltő űrlapot és az alján ki nem jelölöd a Teljesen kész projekt opciót.

vissza a tetejére

Használhatok jogvédett anyagokat a projektemhez?

Nem, semmiképpen sem használhatsz olyan zenét, videót vagy képet, amelyeknek jogai felett nem rendelkezel. Kérünk, hogy fokozottan vigyázz erre, mert ha ilyen tartalmat találunk, azonnal törüljük. Zenék terén nagyon sok tartalmat találsz Creative Common-licensz alatt SoundCloudon vagy akár a Bandcampen - ezeket szabadon felhasználhatod videódhoz, ha említést teszel a szerzőjéről.

vissza a tetejére