Life coaching Budapest

Biztos hallottunk már róla több helyen, biztos azt hisszük, hogy a life coaching Budapest valami divatos amerikai trend. Pedig a life coaching sokkal több valami amerikai hóbortnál.

A life coach, a akit a legtöbbször életvezetési tanácsadónak hívnak, pedig az a személy, aki rávilágít nekünk a siker alapelveire. Milyen hozzáállásra és szemléletmódra van szükségünk ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, boldogok és sikeresek legyünk az életünkben. A life coaching Budapest nem csak az alapelveket mutatja be a számunkra, hanem azt is, hogyan alkalmazzuk azokat.

 

Miben segít a life coaching Budapest?

A life coaching Budapest megtanítja nekünk, hogy a munkánkban vagy akár a magánéletünkben, hogyan használjuk fel az elveket a saját sikerünk érdekében. Az életvezetési tanácsadónak mondott life coach segítségével megszabadulunk a negatív szokásainktól, a negatív érzéseinktől. Ezek a negatív érzések állják útját a sikerünknek és a boldogságunknak. A stressz és a szorongás nem a mindennapi élet vele járója.

A life coaching Budapest szakembere segítségével megkapjuk az esélyt arra, hogy ezeket magunk mögött hagyva kinyíljon egy új világ a számunkra. Mire gondolok?

  • Hány ember van a világon, aki nem szereti a munkáját?
  • Másra vágyik, de ezeknek a vágyaknak a gátat szab az anyagi lehetőség.
  • Nem mernek lépni, mert úgy érzi nincs elég félre tett pénze, tartaléka erre a bizonytalan helyzetre.

A life coaching Budapest segít rávilágítani arra a lehetőségre is, hogy lehet a helyzetünk nem annyira kilátástalan, mint mi gondoljuk. Kielemzi a helyzetet, segít felfedezni a vágyainkat, igényeinket. Mi az, amiben hosszútávon megtaláljuk a számításainkat.

 

A life coaching Budapest és a karrierváltás

Mi az a karrierút, ahol hosszútávon látjuk magunkat és segít a stratégia kidolgozásában. Hogyan is kezdjek neki az álmaim megvalósításának? Ebben is segítségedre lesz a life coaching Budapest szakembere.

Az a magabiztosság, amit a cselekvési tervek adnak, amikor az elejétől a végéig átbeszéli a life coach az ügyféllel az ügyfél preferenciáit, átsegíti a kezdeti nehézségeken. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben magunk sem tudjuk eldönteni, mi is az, amihez igazán kedvünk van, csak annyit érzünk, hogy valami nem jó, a jelenlegi életünk nem úgy működik, ahogy kéne.

Kiindulási alapnak érdemes átbeszélni, mik azok a szempontok amikre az ügyfél egy munkahely megválasztásánál figyelmet fordít, mik azok a feladatkörök, amikben látja magát, és minden egyéb körülményt alaposan megvizsgálnak, ami alapján kialakítják az ügyfél profilját.

Az életvezetési tanácsadó, a life coaching Budapest szakembere tulajdonképpen újratervez, újraépít:

  • Újraépíti az ügyfél önbizalmát, a magába vetett hitét.
  • A teljeskörű segítség nyújtás kiterjed az élet minden területére.
  • Igénybe veheti ezt a lehetőséget az is, aki nem találja a helyét a munkahelyen, a magánéletében, vagy csak fejlődni szeretne. Tudatosabban cselekedni, sikeresebb lenni.

 

A life coaching Budapest és a társkeresés

Társkeresés esetén is érdemes megvizsgálni, mi az oka annak, hogy nem voltunk eddig sikeresek. Mi az, ami hátráltat a párkeresés megvalósításában? A life coach Budapest segít tervet készíteni rá, hogy az akadályokat le tudjuk küzdeni.

Az életvezetési tanácsadónak is hívott life coach igyekszik majd a pozitív és empatikus hozzáállásával a problémás helyzetet egy másik szemszögből megvilágítani. Nagyon jó hallgató.

Neki nem az a célja, hogy tanácsot adjon, vagy az ügyfél szájába rágja a megoldást, hanem az, hogy megkönnyítse az ügyfél számára a megoldás megtalálását. Nem fog ítélkezni és pálcát törni senki felett, mert nem ez a célja.

Az a célja, hogy az ügyfél nézzen szembe az őt körülvevő valósággal és értse meg a probléma gyökerét. Megfigyeli az ügyfél reakcióit. Ugyanis sok olyan jelet is adhat a life coach számára, aki az aggodalom és bizonytalanság jeleit felismerje és rendezze azt. A life coach pedig sok szinten kommunikál az ügyfelével, testbeszéddel, megfelelő szókinccsel.

Ezen tulajdonságok segítségével pedig eléri, hogy ügyfele megnyíljon számára és megoldást találjanak közösen a problémára.